Het Doe Het Zelf Huis

Alle techniek onder 1 dak

          Alle technieken onder 1 dak !

Verwarming

Op basis van uw wensen, budget en EPB eisen zoeken wij naar de juiste oplossing. Wij bieden u de mogelijkheid te verwarmen met gas, stookolie of met hernieuwbare energie zoals een warmtepomp of een zonnesysteem met verwarmingsondersteuning, zelfs hybride systemen gaan wij niet uit de weg.

Rendement

Zijn hernieuwbare technieken budgettair nog niet aan de orde, dan stellen wij de voorziening voor om dit later te kunnen toepassen.

Niet alleen het rendement van de verwarmingsproductie is belangrijk, ook voor het rendement van de gehele installatie stellen wij hoge eisen. Hiervoor worden alle componenten en leidingen berekend om uw verwarmingsinstallatie optimaal te laten voldoen voor een minimaal energieverbruik en maximaal comfort.

Kwaliteit

Niet enkel de installateur is bepalend of er een goedwerkende installatie is opgebouwd; de voorstudie en berekening van het totale concept bepaalt de kwaliteit van uw installatie.

Daarom zorgt het “doe het zelf” huis voor een correcte voorstudie en berekeningen. Enerzijds staan wij garant voor een vakkundige vooropleiding van onze klant en een professionele technische begeleiding op de werf. Anderzijds kan u als doe-het-zelver uw eigen installatie opbouwen volgens de regels van de kunst, wat leidt tot een hoge kwaliteit van uw eigen gebouwde installatie. Het in dienst stellen en het afregelen van de componenten komt terug in handen van onze gekwalificeerde en ervaren technici.

Diensten

Duidelijke detailtekeningen en schema’s maken het u mogelijk foutloos uw installatie te monteren. Alle kleine installatieonderdelen worden afzonderlijk in onze logo boxen verpakt met de verwijzing naar hun locatie.

I,ndien u de opbouw van de stookplaats toch een ingewikkelde en moeilijke klus vindt, geen nood; de opstelling van de ketel, collectoren en bijhorende componenten kan door ons voorgemonteerd aangeleverd worden. Desgewenst kan het “doe het zelf” huis de volledige bouw van de gehele verwarmingsinstallatie voor zijn rekening nemen.

As-built

Bij de oplevering ontvangt u een volledig as-built dossier, een ERP energielabel van uw installatie en een in dienst name protocol van uw verwarmingsinstallatie. Eventuele subsidie aanvraagformulieren worden u dan overhandigd. Het “doe het zelf” huis is een gecertificeerd bedrijf dat u recht geeft op alle mogelijke subsidies.

Gas

Wij bieden u eenvoudige technieken aan voor het aanleggen van de gasleiding zodat u dit eveneens zelf kan uitvoeren. Na de aanleg van de gasleiding doen wij de dichtheidsproef en zorgen voor de keuring en indienststelling van de gasteller. Eventueel nemen wij de aanleg van de gasleiding voor onze rekening. Het “doe het zelf” huis is een erkend Cerga installatiebedrijf.

Onze merken

begetube logo web comap logo web
 honeywell logo web jaga logo web
 Junkers logo web radson logo web
 Schütz logo web Vaillant logo web
 Viessman logo web wilo logo web
 Zehnder logo web