Het Doe Het Zelf Huis

Alle techniek onder 1 dak

          Alle technieken onder 1 dak !

Over ons

Een woning bouwen of verbouwen wordt alsmaar duurder. Met onze unieke zelfbouw formule ontdekt u dat u meer kunt dan u denkt en slaagt u er in om uw eigen technische installatie tot een succesvol einde te brengen. Configuraties van flexibele, op elkaar afgestemde systemen, die voor elke toepassing de juiste oplossing bieden. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Goed gedocumenteerd en met professionele begeleiding en opleidingen loodsen wij u zorgeloos naar de eindstreep.

Onze knowhow is uw kracht

Al meer dan 25 jaar is ons team actief met innovatieve oplossingen op het gebied van technische installaties. Onze ervaring vormt een uniek surplus bij het adviseren van klanten en het overdragen van kennis waarbij waarden en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Het “doe het zelf” huis is gespecialiseerd in energie advies en het op maat uitdenken van energiesystemen voor verwarming, ventilatie en elektriciteit. Van gewone verwarming op gas of stookolie tot thermische- en fotovoltaïsche zonnepanelen en warmtepompinstallaties. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de meest rendabele oplossing om uw zelfbouw project te realiseren.
Het is duidelijk dat we, wat betreft onze energievoorziening, voor een aantal uitdagingen staan. In de eerste plaats moet onze energievoorziening zuiniger zijn. Daarnaast moet ze milieuvriendelijker en blijvend zijn. Wij tonen u de weg in het energielandschap en ondersteunen u in het bouwen van uw comfortabele zorgeloze toekomst.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit en service. Daarom werken wij enkel met hoogwaardige producten en voeren we een gestructureerd beleid binnen het bedrijf zodat er enkel performante installaties worden ontworpen volgens een strenge interne discipline. Medewerkers genieten hiervoor een interne opleiding.

Wij zien u graag terug

Een goede ondersteuning is van groot belang, daarom brengen wij u 12 maanden na oplevering een gratis bezoek om te controleren of uw installatie optimaal werkt en fijnregelen waar nodig. Het “doe het zelf” huis heeft een eigen dienst na verkoop. U kan een onderhoudscontract aangaan waarbij u van een optimale service kan genieten 24/24, 7/7 en dit binnen de 12 u.

Installatiebedrijf

Als erkend, geregistreerd en gecertificeerd installatiebedrijf kunnen wij al onze installaties ook gedeeltelijk of volledig geplaatst aanbieden. Het “doe het zelf” huis beschikt over alle certificaten en erkenningen voor het uitreiken van onderhoudsattesten en attesten die moeten voorgelegd worden aan bevoegde instanties als bewijs van goede werking van de installatie en/of de aanvraag van subsidies.